7. ZŠ a MŠ Plzeň

Vánoční jarmark

Vážení rodiče,

přátelé naší školy, milí absolventi, kolegyně, kolegové, spolužáci, milí čtenáři, kteří právě čtete tyto řádky.

Děkujeme vám všem, že s námi již několik let oslavujete nejkrásnější svátky v roce a máte své příbytky nazdobené výrobky našich šikovných žáků. I v letošním roce připravují ruce zručných dětí překrásné dekorace. Vlivem vyšší moci je ale uspořádání letošního vánočního jarmarku velmi zkomplikované. Nechceme však nikoho připravit o radost a potěšení z  nové vánoční výzdoby, a také si všichni přejeme, aby finanční příspěvek letos přinesl radost nejen žákům naší školy, ale aby pomohl i jinde. Rozhodli jsme se proto, že část z obdrženého příspěvku darujeme na podporu dobré věci. Zatím se ve škole radíme, kam poputují vaše penízky. Ve školním parlamentu budeme hlasovat, koho podpoříme. Vše se od nás včas dozvíte a my budeme potěšeni, když budete tu radost z obdarování potřebných sdílet spolu s námi.

A kdy si můžete vybrat z naší nabídky překrásných vánočních dekorací? 

Od pondělí 6. 12. 2021 do středy 8. 12. 2021 od 14, 00 hod. do 16, 30 hod.

A kde? 

Na čerstvém vzduchu před naší 7. základní školou.

Těšíme se na vás tentokrát o něco víc, protože věříme, že naše práce bude dělat radost kromě nás i vám a i někomu, kdo naši podporu potřebuje.

S vánočním pozdravem

učitelé a žáci 7. základní školy a mateřské školy Plzeň

P.S. Na přiložené fotografii jsou výrobky, které opravdu dělaly dětské ruce 🙂  

Plzeň - oficiální informační server města
Centrum robotiky FC VIKTORIA Plzeň Ovoce a zelenina do škol World of work Západočecká univerzita v Plzni - fakulta pedagogická Společenství praxe Sportovní portál města Plzně Škola pro demokracii
 
JAK 2023-2025 CZ.02.02XX/0022_002/0007625 Digitalizujeme školu